Basis VCA

Basis VCA

Tijdens de Basiscursus Veiligheid (BASIS VCA of B-VCA) krijgen uw medewerkers kennis van en inzicht in specifieke veiligheidseisen en voorschriften die belangrijk zijn bij het uitvoeren van hun werkzaamheden op een veilige en verantwoordelijke wijze. Tijdens de opleiding leren zij alles over arbowetgeving, gevaarlijke stoffen en etikettering en brand- en explosiegevaar. Ook leren zij werken in een besloten ruimte, werken op hoogte en met persoonlijke beschermingsmiddelen. De cursus BASIS VCA is bestemd voor operationele en leidinggevende medewerkers die beschikken over een (bijna verlopen) diploma B-VCA of dagelijks werken volgens de VCA-richtlijnen.

 Cursus BASIS VCA

De cursus BASIS VCA bestaat uit één lesdag die de cursisten afsluiten met een digitaal examen. Bij goed resultaat ontvangt de cursist een SSVV diploma dat 10 jaar geldig is. De BASIS VCA cursus geven wij in Rotterdam. Als u zich met een groep wilt inschrijven dan kunnen wij de cursus voor u op de door u gewenste locatie en datum verzorgen. Neem contact met ons op voor een passende aanbieding.

De cursus BASIS VCA kunnen uw medewerkers volgen in alle Europese talen, waaronder Engels, Duits, Frans, Portugees, Turks, Pools, Kroatisch, Roemeens en Litouws. De cursus geven wij ook in het Russisch. Na de BASIS VCA cursus kunnen uw medewerkers de vervolgcursus Veiligheid voor leidinggevenden (VOL-VCA) volgen.

Nu inschrijven

Megasafe voor al uw praktijkgerichte veiligheidstrainingen, certificeringen en veiligheidskleding

Eerstvolgende cursusdagen

Opleiding Datum Locatie
Basis VCA Iedere 2 weken Rotterdam
Vol VCA Iedere 2 weken Rotterdam
Monteur steigerbouw Op aanvraag Rotterdam
1e monteur steigerbouw Op aanvraag Rotterdam

Inschrijven

Schrijf uw medewerkers direct in voor één van onze  praktijkgerichte opleidingen veiligheid!

Nu inschrijven
WAAROM MEGASAFE?
  • Expert in veilig werken
  • Alles onder één dak
  • Groot assortiment werkkleding / PBM
  • Kwalitatieve vakopleidingen
  • Monteur steigerbouw opleidingen
  • Erkende diploma’s
Wilt u meer informatie over één van onze diensten? Neem dan contact met ons op